söndag 22 oktober 2017

Skeppet Vecka 42



Den här veckan har vi arbetat med vikingaberättelserna. Här kommer några berättelser som blev färdiga under veckan.
Alla har kämpat så bra med sina berättelser!















På torsdag  blir det Bokutgivarfest i faddergrupperna och då kommer alla att få berätta om sin bok och hur man tänkt när man skrev och om man har tips att dela med sig. Den som vill får sedan lämna sin bok i biblioteket så andra får läsa dem.

Den här veckan har Engla och Meja skrivit om veckan i Skeppet.


Vecka 42 i Skeppet.

I måndags hade vi friluftsdag med faddergrupperna. Vi var ute vid Getinghovs hockeyplan och gjorde olika stationer. Vissa tyckte att det var lite jobbigt med småfaddrarna men det fick gå ändå.


I tisdags åkte vi tidigt med bussen till Paradisbadet. Där dök vi, simmade och hoppade. När vi var klara för att åka gjorde vi lite matte och sedan blev det lite fakta om Halland.


I onsdags började vi bygga lite på NOT båtarna till NOT-dagen. Vi klistrade och limmade på båtarna. Men till sist blev det en liten sagostund.


I torsdags klev vi upp tidigt för att komma fram i tid till gympan. På gympan lekte vi flaggan och evighetsstafetten. När vi kom tillbaka till skolan hade vi engelska och sedan slutade vi dagen tidigare alltså halv två.



I fredags gick vi till slöjden och slipade och höll på. Efter vi hade gått till skolan så tog vi en dator och gick in på bingel. När det hade gått ett pass jobbade vi med våra mål.
         
Engla och Meja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar